I går kjøpte jeg meg en hevekorg til brød! Det var kult! Fikk et stilig brød!
Jeg hevet brødet i korga, og hvelvet brødet over på stekebrettet - nydelig kveldsmat ble det!
Hvis jeg vil ha et godt resultat når jeg lager gjærbakst må jeg gi det tid!
Slik er det med veldig mange ting i livet også - når jeg skal gjøre noe, endre på noe m.m.m. Ofte stresser jeg i vei for å få gjort mest mulig på kortest mulig tid, og jeg synes at endringer tar altfor lang tid!
Jeg lærte av en dame, som sa at jeg på veldig,veldig mange ting i livet måtte gi det tid - det tar den tiden det tar!
Vil du prøve deg på brødet mitt - så brukte jeg:
5dl vann, 1ss honning, 3ss olivenolje,1pk gjær ,1 ts salt og så hadde jeg i ulike sorter mel til jeg fikk en passe deig. Jeg hevet deigen litt i bakebollen først, så knadde jeg et rundt brød og la til heving i korga! Stekte på 225 grader i ca. 30 minutt.
Enjoy!
PS. Hevekorga kjøpte jeg på Morell på Haua!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar